Info Rail - perfektní způsob vystavení kreseb, fotografií nebo plakátů

Info-Rail_me-clip-school-hallway-1600x900

Info Rail je ideální řešení pro vystavení plakátů, kreseb a fotografií na zdi. Díky Info Railu můžete vystavit dokumenty přehledně. Lišty Info Rail ochrání Vaše obrázky nebo fotografie před poničením připínacími špendlíky nebo lepící páskou či lepidlem.

A výměna kreseb nebo plakátů je rychlá a snadná. Tento závěsný systém se stal zvláště nepostradatelným v učebnách a na školních chodbách. Info Rail je také ideálním systémem pro zobrazování nebo sdílení informací doma či v kanceláři.

Informační lišta byla vyvinuta pro zavěšení dokumentů pomocí trojitého gumového upínacího mechanismu, umístěného v hliníkové kolejnici. Papír od 80 g do kartonu o tloušťce 2 mm lze do kolejnice pevně upnout. Po připevnění klipů Click & Connect na zeď je snadné lištu jednoduše nacvaknout.

Lišta je k dispozici ve standardní délce 200 cm a v bílé barvě. Info Rail lze jednoduše napojovat do libovolné délky a případně jej zkrátit na požadovaný rozměr. Ať už chcete vystavit fotografie nebo výkresy či mít různé poznámky po ruce, Info Rail nabízí je to správné řešení.

Stáhněte si PDF katalog "Artiteq pro školy":

 Artiteq pro Školy